Hypnotherapie is het vakblad van de NBVH. Ieder kwartaal geven wij een inspirerend, kleurig, modern vormgegeven blad uit. Informatief passeren diverse facetten van het vak hynotherapie de revue door middel van interview en essay. Nieuwe inzichten en ontwikkelingen komen in vogelvlucht aan bod. In de rubriek Boeken worden gedegen recensies aangeboden. Verder besteden wij ruime aandacht aan alle ontwikkelingen rondom het complementaire segment en Integrative medicine.

Workshops, cursussen, bijscholingen worden uitgelicht en soms toegelicht. Bovendien adverteren toonaangevende aanbieders van de Beroepsopleiding Hypnotherapie, bij- en nascholingen en cursussen. Dat maakt het actuele aanbod overzichtelijk en makkelijk toegankelijk.

Hypnotherapie is een prettig leesbaar en graag gezien tijdschrift voor iedereen die zich wil oriënteren op of verdiepen in de wondere en veelzijdige wereld van therapeutische trance of hypnose.

Wil jij dit blad ook elk kwartaal ontvangen? Je betaalt hiervoor € 40,00 per kalenderjaar (voor buitenlandse abonnees € 55,00 per kalenderjaar).

Je kunt ook donateur worden. Iedereen die zich betrokken voelt bij hypnotherapie of bij de NBVH, maar niet werkzaam is als, of studerende voor hypnotherapeut kan namelijk donateur worden van onze beroepsvereniging. Ook dan ontvang je vier maal per jaar ons vakblad. De minimum donatie bedraagt € 45,00 per kalenderjaar. Je bijdrage wordt altijd per automatische incasso geïnd, om de administratiekosten zo laag mogelijk te houden.

Je kunt de cliëntenspecial inzien. De andere 3 nummers van 2018 zijn themanummers. In 2019 maken we een wetenschappelijke special en 3 themanummers.

Heb je belangstelling?  Meld je aan als lezer via onderstaand formulier.

Aanvraag abonnement vakblad Hypnotherapie

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Privacyverklaring: De NBVH gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij hebben je gegevens nodig voor het verwerken van de aanvraag. Indien de aanvraag  wordt afgewezen, worden de gegevens gewist. Je kunt ook zelf verzoeken om het wissen van de  gegevens via info@nbvh.nl.”