Naam therapeut: Ina Mennega
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90008979
AGB therapeut: 90029997
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars

 

Specialisaties:

Iets over mij:

humorvolle werkwijze
traumatische ervaringen
rouw- en verliesverwerking
PDS, Migraine, stressklachten
loopbaanvragen
Mijn naam is Ina Mennega en ik ben psychodynamisch therapeut/ hypnotherapeut, provocatief (life-)coach en Mind(-fulness) trainer. De invloed van de geest op het lichaam en omgekeerd heeft altijd al mijn interesse gehad.
Van 2000 tot 2004 heb ik als loopbaanadviseur/trainer in Groningen gewerkt en coachte ik mensen uit alle sectoren: bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs, overheid. Hierbij zette ik hypnotherapie in om sneller resultaat te krijgen.
In 2004 ben ik mijn praktijk in Apeldoorn gestart. Naast mijn eigen praktijk heb ik acht jaar als senior trainer/coach voor personeel in stressvolle beroepen gewerkt: defensie, politie, brandweer, ambulance, openbaar vervoer. Mijn ervaring met traumaproblematiek is groot.
Er wordt bij mij veel gelachen. In mijn sessies vind ik een lichte humorvolle toon namelijk belangrijk. Juist ook bij zware problematiek blijkt humor zeer helpend te zijn.
Mijn specialisaties zijn:
*traumaverwerking d.m.v. hypnotherapie gecombineerd met EMDR
*stress- en spanningsklachten: hypnotherapie en Mind(-fulness) trainingen voor organisaties
*Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten: Prikkelbare Darm Syndroom, Migraine, nek- en rugpijn. Ik werk samen met o.a. huisarts & specialist.
Mijn specialistische dochter website www.bevrijdvanstress.nl gaat over het voorkomen en hanteren van dagelijkse stress op het werk, in het gezin, etc. Je vindt er o.a. data van mijn Mindfulness trainingen.
Binnen deze beroepsvereniging (NBVH) ben ik coördinator van twee intervisiegroepen.
Als registertherapeut voldoe ik aan de eisen van de zorgverzekeraars: NBVH, RBCZ, CPION geregistreerd. Mijn behandelingen worden (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering.

 

Contactinformatie:

Adres: Spadelaan 54
Postcode/Plaats: 7331 AL Apeldoorn
Telefoon: 055-5403006 / 06-27353431
E-mail: tranceforma@planet.nl
Website: www.tranceforma.nl
Parkeren kan op de oprit. Rolstoel toegankelijk.