Naam therapeut: Bernard Ligtenberg
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90011959
AGB therapeut: 90033007
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Nee, sinds 1-1-2017 niet vergoed door alle verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Nee

 

Specialisaties:

Iets over mij:

Angsten, pijn en boosheid
Zelfhypnose
Regressietherapie
Innerlijk kind werk
EMDR
Ik ben Bernard Ligtenberg, geboren in de laatste maand van 1949. Tot 2001 als Ir. E in de Telecom actief en na de studie Hypnose- en regressietherapie TranceArt hypnotherapeut. In die opleiding heb ik aan den lijve ervaren hoe hypnose en regressie helpen. Oud zeer verwerken, oude patronen veranderen zodat energie vrij komt, de horizon verandert. Als assistent en docent heb ik deze opleiding in feite nog 2 x herhaald. Sinds 2006 werk ik als zelfstandig hypnotherapeut met praktijk aan huis.

Maar nu jij (of U)?
Je bent vast niet voor niets op deze plek gekomen, en mijn voorstel is om kennis te maken en bij een kopje thee of koffie van gedachten te wisselen over hypnotherapie, mijn manier van werken en wat ik voor je kan betekenen.

Bevalt dat, dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. Dat gesprek heeft als doel de kern van je probleem (problemen) helder te krijgen, daarnaast is er aandacht voor “hoe is het zo gekomen”, en tenslotte formuleren we zo concreet mogelijke doelstellingen.

Daarna beperken we alle praten en gaan met hypnose aan de slag. Als hulpmiddel om wat onbewust bepaald wordt te verhelderen. De sleutel naar de oplossing zit namelijk meestal onbewust verstopt! Wat we doen is:

● Oud zeer verwerken, in een veilige omgeving nooit geuite gevoelens uiten en loslaten. Regressie en EMDR werken daarbij snel en effectief.

● Hoewel hypnotherapie snel werkt, zijn de meeste problemen na 1 sessie niet meteen opgelost.... Daarom is het belangrijk direct het leven van alledag te verbeteren. Elke dag meer leven dan overleven. Ook daarbij helpt hypnose: suggesties en affirmaties werken als een olievlek, in je eigen tempo het evenwicht verschuiven naar Gelukkig Leven. Met zelfhypnose maak ik mijzelf daarbij als therapeut graag overbodig!

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. Vanwege de kosten hoef je het niet te laten, in de praktijk is daar altijd wel een oplossing voor te vinden.

En, ook in 2019 word ik door een aantal verzekeraars gedeeltelijk vergoed!

 

Contactinformatie:

Adres: Windvang 10
Postcode/Plaats: 1261 TS Blaricum
Telefoon: 035-5316849
E-mail: bernard@zielsveel.nl
Website: www.zielsveel.nl
Openingstijden: ik werk bij voorkeur op kantooruren, indien gewenst ook in de avond en op zaterdagochtend.
Parkeren: gratis voor de praktijk.
De praktijk bevindt zich op de begane grond.