Naam therapeut: Maria Franzi Föllmi
NBVH Lidnummer:
AGB praktijk: 90016556
AGB therapeut: 90037966
Overige licenties:
Vergoeding door aanvullende ziektekosten- verzekering: Ja, (deels) vergoed door meeste verzekeraars
Beeldbellen (online consulten): Ja

 

Specialisaties:

Iets over mij:

kinderen en jongeren
PDS, medische hypnose


Mijn naam is Maria Franzi Föllmi. Ik ben in 1961 geboren in het Italiaanse gedeelte van Zwitserland. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen.
Communicatie is de rode draad in mijn leven. En waar communicatie is, zijn er ook mensen. Het begeleiden van mensen is dan ook sinds jongs af aan mijn grootste passie.
Ik ben begonnen als leerkracht op een basisschool en ben later les gaan geven in het volwassenonderwijs. Vreemde talen en culturen hebben altijd mijn interesse gehad en ik ben me daarom daarna als vertaalster gaan richten op de communicatie tussen mensen uit verschillende culturen. Mijn belangstelling voor andere culturen heeft me vervolgens in Pakistan en Zimbabwe gebracht. Tijdens mijn verblijf in deze twee landen maakte de ondergeschikte positie van vrouwen grote indruk op mij. Dit heeft geresulteerd in een Master in gender- en vrouwenstudies.
Terug in Nederland en nadat ik jarenlang mensen heb begeleid met verschillende cursussen en workshops, heb ik besloten om me verder te ontwikkelen tot therapeut door verschillende opleidingen te volgen en deze succesvol af te ronden: regressie- en reïncarnatietherapie bij de School voor Reïncarnatie- en regressietherapie Nederland (SRN), holografisch kindertherapie bij Tineke Noordegraaf en hypnotherapie bij de Academie Hypnos.
Naast de vele individuele therapiesessies die ik geef in mijn praktijk, werk ik nu ook als hoofddocent bij de SRN en als gastdocent bij de Academie Hypnos.

 

Contactinformatie:

Adres: Waardenburg 112
Postcode/Plaats: 2181 LM Hillegom (NL)
Telefoon: 06-36258588
E-mail: info@praktijk-athanor.nl
Website: www.praktijk-athanor.nl